Türkiye’deki en iyi belediye hizmetlerinin bir araya geldiği, ülke genelinden 61 belediyenin katıldığı "Kentine Güvenen Kentler Buluşması’na katılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, fuara katılan Sosyal Demokrat Belediyelerin stantlarını dolaşarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

IŞIKLAR’DAN CHP LİDERİNE ÖZEL HEDİYE

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Liderine fuarda tanıttığı sosyal projeleri hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Tüzüğünü CHP Lideri’nin hazırladığı Gıda Bankası, Kariyer İstihdam Ofisi, Kutsal Değerlere Saygı çalışmaları, Tarihi Evler Restorasyonu, Sahil Bandı Düzenleme çalışmaları, Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi, Mahalle Evi, Kültür Merkezi, Tarımsal Araştırma ve Üretim Merkezi çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Işıklar, Kılıçdaroğlu’na Kültür Merkezi kursiyerlerinin hazırladığı Kemal Atatürk imzası taşıyan deri işlemeli tablo hediye etti.

 

CHP’Lİ KURMAYLARDAN SİLİVRİ STANDINA YOĞUN İLGİ

CHP Genel Başkan Yardımcıları, CHP Milletvekilleri, İl ve ilçe belediye başkanları da Silivri Belediyesi standını ziyaret ederek projeler hakkında Başkan Işıklar’dan bilgiler aldı. CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, CHP İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yöneticileri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları da fuar süresince Işıklar’ı yalnız bırakmadı.

 

KONUKLARA YOĞURT İKRAM EDİLDİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, standa gelen tüm konuklarına Silivri Yoğurdu ikram etti. CHP Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve basın mensupları ile fuara katılan vatandaşlar da ikram edilen meşhur Silivri Yoğurdunun tadına baktı.

 

VAN VE DÜZCE MUHTARLARI DA FUARDAYDI

Kentine Güvenen Kentler Buluşması’nda, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Muhtarlar İstanbul’da projesi kapsamında Anadolu’dan gelen 1500 muhtar da yer aldı. Silivri Belediyesi’nce ağırlanan Düzce ve Van muhtarları da fuar boyunca Silivri Belediyesi standında Başkan Işıklar’ı yalnız bırakmadı. Silivrili köy ve mahalle muhtarları da CNR Expo Fuar Merkezi’nde gerçekleşen fuara katıldı.

 


Editör: TE Bilişim