Kısa bir süre önce partisinin İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın “FETÖ ilişkisi olduğu” iddialarının hedefinde olan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu Silivri İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Parti binasında gelişinde İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek ve ilçe yöneticileri tarafından karşılanan Kavuncu, partililerle bir araya geldi.

Beraberinde GİK Üyesi Celal Karapınar, İl Sekreteri Yücel Coșkun, 3 Bölge Teşkilat Başkanı Selçuk Karasu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Arnavutköy İlçe Başkanı Tuncay Aktürk, Avcılar İlçe Başkanı Serkan Yalım, Bağcılar İlçe Başkanı Sururi Karabal, Büyükçekmece İlçe Başkanı Burhan Karatosun, Esenyurt İlçe Başkanı Hakan Akkuş, Güngören İlçe Başkanı Pelin Selitepe Turan, Beylikdüzü İlçe Başkanı Erol Karapınar, Kadıköy İlçe Başkanı Alper Akdoğan, İBB meclis üyeleri; Sinan Gümüş, Suat Sarı, İBB İSKİ Genel Müdür Danışmanı Fatih Oğuz ile birlikte Silivri’ye gelen Kavuncu, yeni üye olan 52 kişiye rozetlerini taktı.

İYİ Parti’ye üye olanlar arasında İBB emekli Şantiye Şefi Murat Ceylan ve özel bir hastanede görev yapan Hakan Koç gibi isimler dikkat çekti.

Editör: TE Bilişim