Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Mart 2014'te yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden aday olabilmek amacıyla gerekli evraklarını hazırlayarak başvurusu dosyasını CHP ilçe başkanlığına teslim etti.

Işıklar, partiye gelişinde büyük bir kalabalık tarafından alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde karşılandı.

Işıklar'ı dosya teslimi sırasında CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Nazan Kaçar, Gençlik Kolları Başkanı Anıl Onur, CHP'li belediye meclis üyeleri, CHP eski ilçe başkanlarından Talat Soyaslan, İhsan Yıldız, Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zafer Aşkın, Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu, İstanbul Mali Müşavirler Odası Silivri Temsilcisi Saadet Gençoğlu, Silivrispor Kulübü Başkanı İhsan Atun, Silivri Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Candemr Yılmam, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Fakfı Silivri Şube Başkanı Tamam Köroğlu, Çevre Derneği Başkanı Ali Korsan, mahalle (köy) muhtarları ve vatandaşlardan oluşan bin kişiyi aşkın bir kalabalık da yalnız bırakmadı.

Heyecanlı olduğu gözlenen Özcan Işıklar, partide yaptığı ve bir saati aşkın süren konuşmasında; 4.5 yıllık süre içerisinde yaptığı çalışmalarını özetledikten sonra yeni dönemde yapmak istediklerini de anlattı.

Işıklar'ı desteklemek için gelen partili ve vatandaşlar binaya sığmadı. Sokak trafiğe kapatılırken, dışarıda kurulan dev ekrandan Işıklar'ın konuşması canlı olarak yayınlandı.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, daha sonra yine alkışlar ve tezahüratlar arasında parti binasından uğurlandı.

 


Editör: TE Bilişim