Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Türkiye Kamu-Sen Silivri Temsilcisi Ahmet Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Belediyeciliği, hizmetin ete kemiğe bürünmüş hali olarak nitelendiren Işıklar, “Okuldaki çocuk sokağa çıktığında da huzuru bulmalı ki hem kendisi hem de öğretmeni mutlu olsun. İşte bu yüzden sosyal alanlar yaratıyor, çeşitli düzenlemelerle Silivri’yi daha yaşanabilir bir yer haline getirebilme çabasını sergiliyoruz” dedi. Işıklar’a ziyaretinde İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri eşlik etti.

 

TUĞLU: BAŞKANIMIZA VE EKİBİNE KEFİLİM         

Ziyarette konuşan CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, “Bilgi, birikim ve tecrübe olarak başkanımız Silivrimizin sorunlarına son derece hâkim. Ben bu anlamda kendisine ve yola çıkmış olduğu ekip arkadaşlarına kefilim” dedi.

 

IŞIKLAR: HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNDE İNSAN VAR

Okuldaki çocuğun sokakta da huzuru bulmasının ne derece önemli olduğuna vurguda bulunan CHP Silivri Belediye Başkan adayı Özcan Işıklar da konuşmasında şunları kaydetti: “Biz bugüne kadar merkezinde insanı barındıran hizmetler yaptık. Okuldaki çocuğu düşünün, sokakta huzurlu mu? Evet, o çocuk sokakta huzurlu olacak ki hem kendisi hem de öğretmeni mutlu olsun. Biz bunu hedefledik ve başardık. Bu nedenle sosyal yaşam alanları, düzenleme çalışmaları yaptık. Bunu da başardık.

 

“FARKLILIKLARIMIZI ZENGİNLİĞİMİZ OLARAK GÖRDÜK”

Biz kimseyi ötekileştirmedik. Farklılıkları zenginlik ve avantaj olarak kabul ettik. Kollektif yaşamı hayata geçirmeye çalıştık. Biz Silivri’de mevlit okuttuk, Nazım Hikmet’i andık, Kutlu Doğum’u kutladık. Kimseyi ayrıştırmadık aksine birleştirici unsur olduk. Bu anlamda da çalışmalarımızda sizlerden büyük destek gördük ve yine desteğinize ihtiyacımız var.

 

 

Editör: TE Bilişim