Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar meclis üyesi adaylarıyla birlikte Alibeyspor Lokali’nde gerçekleşen halk toplantısında yerel seçim sürecinde geneli konuşmak zorunda bırakıldıklarına dikkat çekerek, “kutular ortada. 30 Mart bu anlamda bir halk hareketi olacak” dedi.

 

IŞIKLAR: HALK HAREKETİ OLACAK

CHP Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar toplantıdaki konuşmasında şunları kaydetti: “Yerelde genel konulardan gitmek zorunda kalıyoruz. Devletin üst kademelerinde yaşanan yüz kızartıcı olaylar ortada, kutular meydanda. Anladık ki yoksulluğun nedeni buymuş. AKP’ye oy veren seçmenler bile pişman. İşte bu nedenle 30 Mart bir halk hareketi olacak. Anasına hakaret et, ötekileştir, ayrıştır. Tek başına çalıp tek başına oynayacaksın. Buna asla izin vermeyeceğiz. Daha iyi yaşamak istediğini bu halk 30 Mart’ta gösterecek.

 

“SİLİVRİ’DEN SONRA İSTANBUL’DA DA BAHAR TEMİZLİĞİ YAPACAĞIZ”

Geçtiğimiz 2009 yerel seçimlerinde Silivri’de bir bahar temizliği yapmıştık. Bu sefer de İstanbul’da aynı temizliği yapacak onların deyişiyle sıfırlayacağız. Şimdi bu partinin adayı çıkmış ‘bana oy verin’ diyor. Sen hangi akvaryumun balığısın? Partini neden söylemiyorsun? Ama ben gururla, toplumun her kesimini sığınılacak bir liman gibi bir arada tutmaya niyet etmiş CHP’nin adayı Özcan Işıklar’ım.

 

“YERLİ YABANCI AYRIMI YAPAN BÖLÜCÜDÜR”

İnsanı, insan yerine koyan bir anlayışla hizmet ettik. Gelişme AVM’lere, Ağaoğlu’na arsaları peşkeş çekmek midir? Kimin nereden geldiğine, nerede doğduğuna yerli yabancı ayrımı yapıyorsan sen bölücüsün demektir. Ama ben rahatlıkla söyleyebiliyorum ki Ağrılıyım, Vanlıyım, Tokatlıyım…

 

“MEMLEKETİN HİZMETKARLIĞINA TALİP OLDUK”

Korumalarla, saltanat hayatı yaşamadan bu memleketin hizmetkarlığına talip olarak çalıştık. Yağmalanan arazilerimizi korumak için 5 yıl uğraştık. Üniversite alanlarını tescillettik ve şimdi sıra üst yapılarını yapmaya geldi. Kapanan belediyelerin ardından tüm birleşme zorluklarına karşın kuruş yardım almadan hizmetlerimizi ilçemizin her yerine ulaştırdık.

 

“HUZUR İÇİNDE BİR SİLİVRİ VAADEDİYORUM”

Türkiye’nin mozaiğini Silivri’de temsil eden bir kadro kurduk. Silivri’de yazdığımız tarihi bir daha altın harflerle yazacağız. Sizlere kardeşçe, huzur içinde, gelecek umutlarıyla dolu bir Silivri vaat ediyorum.

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim