İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, sosyal medya üzerinden seçim sonucunu değerlendirdi.

Ersaraç'ın konuyla ilgili paylalımı şu şekilde:

Kıymetli hemşehrilerim,

Hep birlikte yaşadığımız 6 Mayıs sandık darbesi sürecinden sonra dün, siz milletimiz bize ses ve nefes olarak Millet İttifakı Adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nu ikinci defa ve büyük bir farkla seçerek 16 Milyon İstanbullu’nun Büyükşehir Belediye Başkanı yaptınız. Öncelikle bu teveccühünüz ve güveniniz için, oy veren/vermeyen her bir Silivrili hemşehrime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Türkiye’de siyasete birleştirici ve bütünleştirici bir dili, uzlaşmacı bir anlayışı getiren Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Meral Akşener’e özellikle teşekkür ediyorum. Zira Sayın İmamoğlu gibi bir değeri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kazanımımızın yolunu Sayın Meral Akşener’in siyasete getirdiği bu yepyeni soluk açmıştır. Türk siyasetinin evrildiği bu yeni nokta geleceğimize giden aydınlık yolumuz olacaktır. Seçimin yenilenmesi sürecinde İstanbul’umuzun 39 ilçesini tek tek gezerek “Bir İstanbul Seçmeni Meral Akşener” olarak Sayın İmamoğlu’na destek veren genel başkanımıza müteşekkiriz.

Bir büyük teşekkürü de sürecin her anında, her türlü desteği ile devamlı başımızda olan İl Başkanımız Sayın Satuk Buğra Kavuncu hak etmektedir. Özellikle 6 Mayıs sürecinden sonra biz ilçe başkanlarına talimatını vererek uygulamaya geçirdiği, 39 ilçede eş zamanlı ve aynı kurumsal kimlikle kurulan “Demokrasi Noktaları” çalışması halka birebir dokunan ve sayın İmamoğlu’na ve onun nezdinde esasında milli iradeye vurulan darbeyi hemşehrilerimize net olarak ifade edebildiğimiz bir çalışma oldu.

Silivri Demokrasi Noktamızda bizleri ziyaret ederek yalnız bırakmayan Genel Başkan Yardımcımız ve İzmir Milletvekilimiz Sayın D. Müsavat Dervişoğlu’na, Genel Merkezimiz tarafından ilçemizde görevlendirilen ve bizlerle köy köy gezerek çalışan Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın Enez Kaplan’a, GİK Üyemiz Sayın Av. Mehmet Tolga Akalın’a, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcımız Sayın Rıdvan Uz’a, Tekirdağ İl Başkanımız Sayın Sertaç Alkaya ve onun nezdinde tüm Tekirdağ İlçe Başkanlarımıza, Edirne İl Başkanımız Sayın Ekrem Demir ve onun nezdinde tüm Edirne İlçe Başkanlarımıza, her zaman yanımızda olan ilçemizden Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Sayın Orhan Can’a ve desteklerini esirgemeyen tüm Genel Merkez Yöneticilerimize, Milletvekillerimize, GİK Üyelerimize, İl Başkan Yardımcılarımıza, İlçe Başkanı vazife arkadaşlarıma, İlçe yöneticilerimize,

Çalışmalarımızda iş birlikleri ile bizleri mutlu eden CHP İzmir Milletvekili Sayın Tacettin Bayır’a, CHP İlçe Başkanı Sayın Suna Göçengil’e, Önceki Dönem Silivri Belediye Başkanı Sayın Özcan Işıklar’a ve İttifak Ortağımız Cumhuriyet Halk Partisi’nde yer alan her kademeden dostlara da teşekkürü bir borç biliyorum.

Ve en büyük teşekkürü de bu süreçte canını dişine takarak mücadele eden İYİ Parti Silivri ailemin bütün fertlerine, sandıklarda ve ilçe seçim kurulunda görev yapan aslan yürekli tüm arkadaşlarıma, mahalle başkanlarıma, gençlik kollarımızın sebatkar üyeleri kardeşlerime etmek istiyorum.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de dediği gibi;

Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Her şey çok İYİ ve çok güzel olacak!

Editör: TE Bilişim