Demokratik Sol Parti (DSPSilivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci ve meclis üyeleri adayları Silivri Kaymakamı Ali Partal'a ziyaret gerçekleştirdi.

Kalabalık bir heyetle gerçekleştirilen ziyaret de meclis üyesi adayları tam kadro katıldı.

Meclis üyesi adayları tek tek kendilerini tanıtarak ne iş yaptıkları konusunda Silivri Kaymakamı Ali Partal'ı bilgilendirdiler.

DEĞİRMENCİ VE EKİBİ MAKAM ODASINA SIĞAMADI

DSP Silivri Belediye Başkan adayı Selami Değirmenci, ve meclis üyesi adayları ile makamında ziyaret ettikleri Ali Partal’ı oluşan kalabalık dolayısı ile sığamadılar. Kaymakam Partal’ın toplantı odasında ağırladığı Değirmenci, belediye başkanlığı için çıktıkları bu yolda "Silivri’nin Mülki Amiri olan siz Kaymakam Bey’e nezaket ziyaretinde bulunmak istedik’’ dedi.

DEĞİRMENCİ PROJELERDEN BAHSETTİ

Silivri’nin sorunlarının ve nelere ihtiyaç duyulduğunu belirten Selami Değirmenci, "her biri kendi alanında uzman olan bir çok arkadaşımızla Belediye Başkanlığı görevine talip olduğumuz bu yolda güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz’’ dedi.

Silivri için hayal ettikleri ve gerçekleştirmek istedikleri projelerin bir kısmından bahseden Selami Değirmenci, kaymakam Partal'ı projeler konusunda bilgilendirdi. Özellikle yenilenebilir enerji çalışmaları konusunda Kaymakam Partal’ın ilgisi ve detaylı bilgi alması da dikkatlerden kaçmadı.

Editör: TE Bilişim