Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılışı için Silivri'ye geldi.

Açılıştan sonra Silivri Belediyesi'ne geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye başkanı Volkan Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Beraberinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile birlikte Silivri Belediyesi'ne gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı; Silivri Kaymakamı Ali Partal ve belediye başkanı Volkan Yılmaz ile birlikte; AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, MHP İl Başkanı Birol Gür, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, muhtarlar ve belediye bürokratları karşıladı.

Volkan Yılmaz ile makam odasında sohbet eden Erdoğan, yakşalık 1 saat kadar belediyede kaldıktan sonra AK Parti Silivri ilçe binasına geçti.

Yılmaz, ziyaretin ardından sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendiyi, Kuzey Marmara Otoyolu açılışı sonrası belediye binamızda ağırlamanın onurunu yaşadık. Başkanlık makamında ağırladığımız Sayın Cumhurbaşkanımıza Silivri'de yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında bilgi verdik. Silivrili hemşerilerimiz için her türlü desteği vereceklerini ifade eden Sayın Cumhurbaşkanımıza kıymetli ziyaretleri ve Silivri'mize olan desteği için şahsım ve Silivrili hemşerilerim adına teşekkür ederim.

(Ayrıntılar daha sonra)

Editör: TE Bilişim