Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılımlar devam ediyor. Özelliklere gençlerin patiye yoğun ilgisi ve katılım sağlamaları CHP saflarında mutlulukla karşılanıyor. Geçtiğimiz akşam parti binasında gerçekleşen törenle CHP çatısı altında biraraya gelen gençlere rozetleri, İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Silivri Belediyesi Meclis Üyesi Adayları ve ilçe yöneticileri tarafından takıldı. Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Tuğlu, “Sizlerin katılımıyla daha da öne geçeceğiz” derken Işıklar, “Ülkemizin üzerinde deli gömleğini söküp atacağız” dedi.

 

IŞIKLAR: AMAÇLARI DEĞERLERİMİZİ YOK ETMEK

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar üye katılım programındaki konuşmasında şunları kaydetti: “Yaşam biçimimize karışıyorlar, inançlarımıza karışıyorlar, ayrıştırıp baskı altında tutuyorlar. Tüm amaçları bizim değerlerimizi, bizi biz yapan kazanımlarımızı yok ederek tek tip bir toplum yaratmak. Kadını ötekileştirip ikinci plana koyuyorlar. Yeni dönem meclis üyesi listemize baktığınızda bayan adaylarımızın fazlalığını görebilirsiniz. İşte bizim bu yaklaşımımın onların tam tersine bir algı yarattı. Olması gereken, çağdaş Türkiye’ye yakışan da budur.”

 

“BİZİM ORTAK DEĞERLERİMİZ VAR”

Bizim ortak değerlerimiz var. Kimse kimseden farklı ya da üstün değil. Ortak değerlerimizi dokunmadan bir kenara koyacağız. Dokundurmayacağız da. Biz sadece bu halka nasıl hizmet edeceğimizin derdindeyiz ve geçmiş beş yılda da bunun mücadelesini verdik. Bu ülkede işsizlik var, ayrıştırma var. Onun için başta da dediğim gibi ortak değerlerimizi bir kenara koyup onlara sahip çıkıp daha önemli toplumsal sorunlarımızın çözümü için çaba sarf etmeliyiz. Silivri’de değerlerine sahip çıkan bir toplum adası kuracağız. Bu anlayışla halkımızla bütünleştik ve beş yılı geride bıraktık. Önümüzdeki seçimlerden de büyük bir başarıyla çıkacağımıza inanıyorum.

 

“BU SEÇİM SİYAHLA BEYAZ ARASINDA”

Önümüzde siyahla beyaz kadar keskin bir seçim var. Bunun grisi yok. Ya çağdaş huzurlu bir toplumu ya da götürülmek istendiğimiz karanlığı oylayacağız. Biz, çağdaş yaşamaktan, demokrasiden, değerlerimizden mutluyuz diyeceğiz. Bunu da hep birlikte yapacağız. Ülkemizin üzerinde deli gömleğini söküp atacağız.

 

“BİZE GÜÇ VERDİNİZ”

Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan ve sizleri CHP çatısı altında birlik beraberlik içerisinde görmekten dolayı son derece mutluyum. Bize güç verdiniz. Bundan sonraki süreçte de gençlerin önünü açmak için büyük uğraş vereceğiz. Aday listemize baktığınızda bunu bir ölçüde gerçekleştirdiğimizi görebilirsiniz. Tekrar aramıza hoş geldiniz.

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim