Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Ferit Mevlüt Aslanoğlu, sırasıyla Silivri SİAD, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Yelkenci Group ve Selimpaşa Mahallesi’ne gerçekleştirdikleri ziyaretlerinde, işadamları ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyip taleplerini aldılar. CHP’li vekillere CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve partililer eşlik etti.

 

İLK DURAK SİLİVRİ SİAD OLDU

CHP Milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun ilçedeki ilk durağı Silivri SİAD oldu. Burada SİAD Başkanı Hakan Kocabaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan vekiller, üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmek adına hazır olduklarını ifade ettiler.

 

KOCABAŞ: IŞIKLAR GÜZEL BİR ÖRNEKTİR

Silivri SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, CHP Milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın bir çok belediye başkanına örnek olması gerektiği yönündeki düşüncelerini açık ve net olarak ifade etti.

 

IŞIKLAR: SİZLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ziyarette konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da, Silivri’de faaliyet gösteren işadamlarına, ülke ekonomisine katkıları ve ilçede yarattıkları istihdamdan dolayı teşekkür etti.

 

ESNAFINSORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Silivri SİAD’ın ardından CHP’li vekillerin ikinci durağı Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası oldu. Burada Oda Başkanı Ali Tabakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan vekiller, esnafın içinde bulunduğu sorunlar üzerine gerçekleşen sohbette, talepleri alarak gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade ettiler.

 

SELİMAPAŞA’DA HALK İLE BULUŞTULAR

CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Ferit Mevlüt Aslanoğlu, SİBESO ziyaretinin ardından Yelkenci Group’a geçerek hem başsağlığı dilediler hem de çalışmalar hakkında bilgiler alarak sıkıntıları dinlediler. Vekillerin Silivri’deki son durağı Selimapaş oldu. Selimpaşa’da büyük ilgisiyle  karşılaşan vekiller burada da esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelerek sıkıntı ve talepler üzerine sohbetlerde bulundular.

 


 

 

 

 

Editör: TE Bilişim