Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Örgüt Toplantısı’nda 2015 Genel Seçimleri’nin startı verildi. İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, toplantının açılış konuşmasında yapılan çalışmalar, milletvekillerinin belirlenme süreci ve izlenecek yol haritası hakkında bilgiler verdi. AKP’nin olası erken seçim kararına karşılık hazır olduklarının da altını çizen Tuğlu, “İstediklerini alamadıkları ve bizim başarımızla neticelenecek bir seçim geçireceğimize inanıyorum. Bunun için çok çalışmalıyız” dedi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyeleri, CHP Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Silivri İlçe Kadın Kolları, CHP Silivri İlçe Gençlik Kolları ve çok sayıda örgüt mensubu toplantıya katılanlar arasında yeraldı.

 

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTI

Gerçekleşen toplantıda ayrıca CHP’den Milletvekili aday adaylığını açıklayan Dilruba Önal, Rıdvan Budak, İbrahim Yener, Özgür Karaman, Hüseyin Özkahraman, Hüseyin Aksu, Bektaş Davutoğlu ve Bayram Ali Çeşmeci de örgüt mensuplarına kendilerini tanıtarak kısa birer konuşmayla hitap ettiler.

 

IŞIKLAR BAŞARI DİLEKLERİNDE BULUNDU

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da toplantıda yaptığı kısa konuşmasında milletvekili aday adaylığını açıklayan isimlere başarı dileklerinde bulundu. Işıklar, “Daha aday belirlemenin nasıl olacağı konusunda netlik yokken bu arkadaşlarımızın çıkarak niyetlerini ortaya koymalarından dolayı gurur duydum. Vereceğimiz büyük mücadele örneği ile başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim