Cumhuriyet Halk partisi Silivri İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen genişletilmiş örgüt toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Toplantıya, CHP İstanbul Milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Faik Tunay, İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Karakoç, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer, Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, belediye meclis üyeleri ve partililerin katıldığı gözlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından CHP Silivri İlçe Gençlik Kolları’nın çalışmalarının anlatıldığı bir kısa film izletildi. Hemen ardından alkışlar arasında kürsüye gelen İlçe Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen CHP’li olmanın gurur kaynağı olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi:

Bizlerin yolu Cumhuriyet, rehberimiz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’tür. Ülkemizin ve partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkeyi emanet ettiği gençler olarak CHP’yi hak ettiği bir şekilde iktidara taşımak bizlerin birinci görevidir. Bu uğurda hiç durmadık, yorulmadık ve çalıştık. Bundan sonra da durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz dönem daha çok örgütlenmeye ağırlık vermiştik. Bundan sonraki dönem eğitim çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Eğitimci bir Belediye Başkanı ve eğitimci bir İlçe Başkanı’na sahip bir ilçe olarak eğitim çalışmaları ile genç arkadaşlarımıza katkıda bulunacağız. Şu an ülkemizin içerisinde bulunduğu durum ortadadır. Yolsuzluk yapan bakanlar ve ülkemizi kötü yöneten AKP kadroları er ya da geç Yüce Divan’da yaptıklarının hesabını verecekler. Biz Cumhuriyet Halk Partili gençler olarak buradan herkese seslenmek istiyorum; CHP gençliği 2015 genel seçimleri için hazırdır.

CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Karakoç da konuşmasında “emeğinizden dolayı hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. CHP kadroları başka Silivri ve İstanbul olmak üzere partimizin hak ettiği başarıyı sağlayabilmesi için üzerine düşeni yapacaktır. Buna canı gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim