Adalet ve Kalkınma Partisi’nin son genel seçimlerde İstanbul İlçeleri arasında en fazla oy artışını gerçekleştirdiği Gaziosmanpaşa’da ilçe örgütü üyeleri, AKP’nin ilçede etkinliğini kırabilecek, bir zamanlar solun kalesi olan ilçede yeniden CHP‘yi ayağa kaldıracak bir aday üzerinde uzlaşmaya çalışıyor.

Bu noktada öne çıkan isim, halen ÇYDD Gaziosmanpaşa Başkanlığını yürüten Özge Çamcı. Aslen Silivri doğumlu olan Çamcı, Fener Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Aydan ailesine mensup.

Yaptığı çalışmalar ve öz verisiyle taraflı tarafsız ilçedeki tüm CHP lilerin sevdiği bir isim olan Özge Çamcı konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Şu anda örgütümüzü dinleme, gelen talepleri irdeleme zamanı. Mevcut başkanımız Hasan Bey son derece beyefendi ve özverili bir kişi. Bu nedenle bir karar verilecekse, parçalanmaya değil, bütünleşmeye, güçlenmeye kapı açacak bir adım olmalı. Bu noktada örgütten gelen taleplerin iyi irdelenmesi gerekiyor. Eğer örgütümüz değişimi gerçekten istiyorsa, bu rüzgarın önünde hiçbir güç duramaz. Biz de bu noktada bize layık görülen görevden kaçamayız. Ancak mevcut sorumluluklarımız dahilinde bu tek başımıza alınabilecek bir karar değil. Danışacağız, görüşeceğiz ve kararımızı o şekilde vereceğiz” dedi.

chpgundemi.com


Editör: TE Bilişim