Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü’nde yaşanan anlaşmazlık görev değişikliğiyle sonuçlandı. Silivri Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Süheyl Kırkıcı, görevi Melih Yıldız’a devretti.

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruyla görev değişikliğini deklare etti.

Esen, sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Partimizin yeni dönem Silivri Belediye Meclisi Grup Başkanvekili olarak Melih Yildiz görevlendirildi. Görevi bugüne kadar büyük bir özveri ile yürüten Süheyl Kırkıcı’ya da çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum.

Alınan kararın partimize ve ilçemize hayırlı olmasını diler, meclis grubumuza çalışmalarında başarılar dilerim.

KIRKICI FOTOĞRAFTA YER ALMADI

Öte yandan görev değişikliğinin ardından ilk meclis toplantısı olan bugünkü oturumdan önce ilçe başkanı Berker Esen, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleriyle birlikte fotoğraf çekilerek Esen’in konuyla ilgili açıklamasıyla birlikte paylaşıldı.

Meclis Grup Başkanvekilliği görevini devreden Kırkıcı’nın fotoğraf karesinde yer almaması dikkat çekti. Kırkıcı’nın Covid-19 testi yaptırdığı için sonuç alana kadar izolasyonda olduğu ve bu nedenle belediye binasına gelmediği belirtildi.

ESEN: ANLAŞMAZLIK İDDİASI DOĞRU DEĞİL

Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen “anlaşmazlık yaşandığı” iddiasını yalanladı.

KIRKICI: ANLAŞMAZLIK YOKTUR

CHP'li Silivri Belediye Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı da konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Herhangi bir anlaşmazlık yoktur. İki yıldır büyük bir onurla sürdürdüğüm görevimi benden çok daha iyi yapacağıma inandığım Melih Yıldız arkadaşıma devrettim. Güzel günlere olan inancımızla hep beraber mücadelemize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim