AK Parti Silivri İlçe Başkan Adayı Mutlu Bozoğlu, sosyal medya paylaşımı yaparak, yoğunluktan dolayı tebrik telefonlarına geri dönemediğini belirterek arayanlardan özür diledi.

Bozoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

Değerli Dava Arkadaşlarım ve Sevgili Silivrili Hemşehrilerim;

Bu güne kadar birçok kademesinde görev aldığım AK davamızın Silivri ilçe teşkilatında bir nefer olmaktan her zaman büyük gurur duydum. Partimiz genel başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde “ Halka hizmet Hakka hizmettir” şuuru ile çıktığımız bu yolda üzerime düşen bütün görevleri hakkını vererek yapmayı kendine düstur edinmiş bir kardeşinizim.

Sizlerin de yakından takip ettiği gibi AK Parti İstanbul İl Başkanımız Sayın Bayram Şenocak’ın uygun görmesi, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile 08 Nisan 2018 Pazar günü gerçekleştireceğimiz AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresine başkan adayı gösterildik. Bu tebliğ ile birlikte, başarının ve hizmetin ekip ruhu ile geçekleştirileceğine inanan bir kardeşiniz olarak, yeni oluşturacağımız ekip arkadaşlarımızla Silivri’mizin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz. Şu çok iyi bilinmelidir ki; kurulduğu günden bu yana bu davaya gönül vermiş seçmeninden mahalle başkanlarına, gençlik kollarından kadın kollarına, ilçe yöneticilerinden meclis üyelerimize ve belediye başkanlarımıza varana kadar her bir ferdi bizim için çok kıymetlidir ve her birine bir öncekinden daha çok ihtiyaç vardır. Ayrışarak değil birleşerek daha güçlü ve daha başarılı olacak ve hep birlikte bu sancağı daha ileriye taşımaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle;

AK Parti Silivri Başkanlığına aday gösterilmem dolayısı ile bizlerden desteğini esirgemeyen, ziyaretleri, telefon mesajları ve sosyal medya mesajları ile tebrikte bulunan bütün herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Kısa sürede üstlendiğimiz görevin hazırlıkları nedeni ile yoğunluktan dönüş yapamadığım herkesten özür diliyorum. Son olarak, 8 Nisan 2018 Pazar günü Mega Saray’da 6.sını gerçekleştireceğimiz olağan kongremize katılımlarınızı bekliyor, saygı sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum.

MUTLU BOZOĞLU

Editör: TE Bilişim