“İleri, sizlerle daha ileri” sloganıyla çıktığı yolda destek arayışını sürdüren CumhuriyetHalk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Beyciler Mahallesi’nde hemşerileri tarafından büyük coşkuyla karşılandı. Beyciler Mahallesi Muhtarı Murat gergin’in meşaleler arasında mahalleye gelen Işıklar’ın elini kaldırması alkış aldı. Burada açık havada hemşerilerine seslenen Işıklar da gösterilen ilgi karşısında mutlu olduğunu ifade ederken, “Mahalle ile köy olmanın farkını sizlere göstereceğiz. Bizim birlik olmaktan, bir olmaktan anladığımız bu. Sizler cumhuriyet değerlerine sahip çıkacaksınız da biz mi sizlerin isteklerini yapmayacağız” dedi. Işıklar’a ziyaretinde İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve meclis üyesi adayları da eşlik etti.

 

TUĞLU: 30 MART’TAN SONRA GERÇEK HİZMETİ GÖRECEKSİNİZ

Beyciler Mahallesi halk buluşmasında ilk olarak konuşan CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu şunları kaydetti: “ Sayın Başkanımız geçen sürede her türlü olumsuzluğa karşın gayretinin üzerinde bir hizmet gerçekleştirdi. Kendi imkanlarıyla sizler için çalıştı. 30 Mart’tan sonra sizlerde bu hizmetlerle çok daha yakından tanışacaksınız.”

 

GERGİN TALEPLERİNİ SIRALADI

Tuğlu’nun ardından konuşan Beyciler Mahallesi Muhtarı Murat gergin’de, mahalle olduktan sonra köy halkı olarak beklenti ve taleplerini dile getirdi. Gergin, “İstanbul’da Sarıgül, Silivri’de de Işıklar. Burada ben olur muyum bilemem ama başkanımızdan hizmetlerine ilk olarak mahallemizden başlamasını istiyoruz. Merkez mahallelerde ne varsa bize de yapılmasını talep ediyoruz” dedi.

 

IŞIKLAR: MAHALLE İLE KÖY ARASINDAKİ FARKI YAŞATACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar da hemşerilerine hitaben yaptığı konuşmasında şunları kaydetti: “ Mahalle ile köy olmanın farkını sizlere yaşatacağız. Gazitepe’ye bir bakın. Nereden nereye geldi. Bütün köyden mahalleye dönen yerleşim birimlerimizde aynısını yapacağız. Bizim hizmetten anladığımız bu. Sayın İBB Başkan Adayımız Mustafa Sarıgül, Şişli’deki hizmet anlayışını tüm ülkeye yaydı. Birçok konuda örnek aldığım çalışmaları var. Beton yığınları yaratan, yağma ve peşkeş çekme anlayışının tersine insana değer veren belediyecilik anlayışını yayacağız.”

 

“EN BÜYÜK GÖREVİMİZ TOPRAKLARIMIZI KORUMAK”

Köy tüzel kişiliklerini kaldırarak sizlerin ortak mallarını hazineye devrettiler. Köy tüzel kişiliğini kaldırmadan da mahalle yapabilirlerdi. İstanbul’da yağmalanacak yer kalmayınca buralara göz diktiler. En büyük görevimiz topraklarımızı korumak, çocuklarımızın geleceklerini burada kuracakları bir Silivri yaratmak. 30 Mart’ta bu gidişe dur diyecek, yeni umutları filizlendireceğiz.

 

“OYUMUZ ONURUMUZDUR”

Padişahlık kurmak isteyenlere, karnımızı doyurup kafamızı boşaltan, silahıyla tomasıyla halkının üzerine gelen anlayışa dur dememiz lazım. İş, güç, aş yaratmaktan başka muradı olmayan bir anlayışı iktidara taşımalıyız. Bir torba kömüre, iki poşet erzakla bir küçük altına bizi kandıramazlar, susturamazlar, oyumuzu satın alamazlar. Çünkü biliyoruz ki oyumuz onurumuzdur. Tertemiz vicdanlarınızla vereceğiniz oylarla sağlayacağınız desteklerinizden dolayı asla utanmayacaksınız.

 

KOǒTAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Beyciler spor Kulübü Başkanı Levent Koç da, Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar’a futbol takımının formasını hediye ederek, katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

 

 

Editör: TE Bilişim