Gelecek Partisi Silivri İlçe Başkanı Dr. Ümit Beyatlı, ilçe yöneticileriyle birlikte basın toplantısı düzenledi.

İlçe binasındaki basın toplantısında Seymen Mahallesi’nde bulunan İBB İSTAÇ Seymen Katı Atık Bertaraf Tesisleri’nin durumuna değindi. Tesislerin çevre, insan ve bütün canlıların sağlığı açısından bilinenin dışında çok büyük hayati tehlike oluşturabilecek potansiyelde olduğuna dikkat çeken Dr. Beyatlı şunları söyledi:

Kaç sene oldu bu depo buraya yapılalı, oradaki atıklar kaç derecede yakılıyor, eğer 850 dereceden aşağı bir ısı ile yakılıyorsa etrafına dioksin gazı salıyor. Ben bu konuda yetkililere defalarca sormama rağmen herhangi bir yanıt almış değilim. Dioksin gazı siyanürden bile daha tehlikeli ve ölümcüldür” dedi.

YEREL SEÇİMLER İÇİN HENÜZ ERKEN

Toplantının geri kalan bölümünde genel siyasetle ilgili değerlendirmelerde bulunan Gelecek Partisi İlçe Başkanı Dr. Ümit Beyatlı, yerel seçimler konusunda da zamanı gelince gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.

SİLİVRİ İÇİN PARTİLER ARASI İŞBİRLİĞİ YAPILMALI

Silivri’nin sorunlarıyla ilgili bütün partilerin işbirliği yapması gerektiğinin de altını çizen Dr. Beyatlı, bugüne kadar ilçe siyasetinde partiler arası işbirliği için herhangi bir ışık göremediğini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim