Eski başbakanlardan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde kurulan Gelecek Partisi’nin Silivri kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirilen Dr. Ümit Beyatlı ve ilçe yönetim kurulu üyesi Ahmet Ataman ilk kurumsal ziyaretlerini supersilivri.com’a gerçekleştirdi.

supersilivri.com İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Cem Güner’e çalışmaları hakında bilgi veren Beyatlı; Silivri’de aktif bir siyaset izleyeceklerini belirterek önceliklerinin yerel sorunlar olduğunu söyledi.

Kendisinin de bir hekim olmasından dolayı çevre sağlığı konusunda duyarlı harekete edeceklerine dikkat çeken Beyatlı; “Silivri’nin çevre sorunları konusunda alternatif politikalar üretecek çalışmaların kendileri için öncelikli olacağını" vurguladı.

YAKINDA KONGREMİZ VAR

Siyasi Partiler Kanunu gereğince önümüzdeki günlerde ilk ilçe kongrelerini de yapacakları belirten Beyatlı; Silivri ve Türkiye için katkı sağlamak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu, geçmişte şu partide politika yapmış, kökeni şuymuş, düşüncesi buymuş gibi hiçbir ayırım yapmadan herkese eşit mesafede olduklarını da sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim