Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Dr. Hayati Arkaz, sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek; sağlık personeli ve hastalarla bir araya geliyor.

Arkaz, ziyaretlerine Silivri İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hasan İpekoğlu ile başladı. Beraberinde MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa Arkaz, Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Özel Silivri Anadolu Hastanesi Başhekimi Dr. Halil Narlı ile birlikte İpekoğlu’nu ziyaret eden Arkaz; Silivri’deki sağlık kuruluşları ve sorunlarının yanı sıra Covid-19 pandemi durumu ve aşılama hakkında da bilgi aldı.

MHP İstanbul Milletvekili Dr. Hayati Arkaz daha sonra beraberindekiler birlikte Silivri Devlet Hastanesi’ne gitti. Burada da Başhekim Uzm. Dr. Kemal Tekeşin ve Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Soner Oflazoğlu tarafından karşılanan Arkaz; Devlet Hastanesi hakkında bilgi aldı.

Arkaz ertesi gün de MHP Başakşehir İlçe Başkanı Fatih Keleşoğlu ile birlikte Bahçeşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ni ziyaret etti. Burada da başhekim Doç. Dr. Mehmet Emin Kalkan tarafından karşılanan MHP İstanbul Miletvekili Dr. Hayati Arkaz; hastane ve bölgenin sağlık sorunları hakkında bilgi aldı.

Editör: TE Bilişim