İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti binasının açılışı yapmak amacıyla Silivri'ye geldi.

Akşener'i, partisinin ilçe yöneticileriyle birlikte karşılayanlar arasında CHP'li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile birlikte CHP'li Silivri Belediye Meclis Üyeleri Hakan Sefa, Doruk Bulut, Melih Yıldız ve Bora Balcıoğlu da vardı.

Akşener, "yerel seçimler sırasında partinizin Silivri ilçe teşkilatının CHP adayını destekleyeceği iddia ediliyor" şeklindeki soruya "bunu ilk defa duyuyorum. partimizin yetkili kurullarında konuşulmadan bu tarz ittifak kararları uygulanmaz" diye cevapladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin ilçe teşkilatı önünde vatandaşlara hitap etti. Akşener, “Biz, bugün İstanbul’da 39 ilçe ’de yüzü aşkın arkadaşımızla bütün ilçelerde program yapmak üzere bugün bismillah dedik İstanbul’da yola çıktık. Benimde katıldığım programlar var, arkadaşlarımızın da bizlerden bağımsız yaptığı çalışmalar var.  Bütün ilçelerde esnaflar gezilecek, STK’lar gezilecek, Yerel Basın ile mutlaka konuşulacak ziyaret edilecek. Bugün ilk programımızı İstanbul’un tüm yerel basını ile birlikte kahvaltı ederek başladık ve sonuç itibari ile Silivri’de İlçe Teşkilatımızın hizmet binasını açtık. Gördünüz kendiniz şahit oldunuz coşkuya” şeklinde konuştu.
 

Editör: TE Bilişim