AK Parti Silivri İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)  Başkanı Bayram Üstündağ, Seçim Çalışmaları Planlaması için SKM Yönetim Kurulu Üyeleri Program Sorumlusu Rıza Nurgün, Tanıtım Medya ve İzleme Sorumlusu Semiha Kutlu, Hukuk ve Eğitim İşleri Sorumlusu Zeliha Atak Bozkurt, Mali İşler Sorumlusu Rafet Ünver, Sekreterya ve Bilgi İşlem Sorumlusu Abdülkadir İnel ile bir araya gelerek ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantı gündeminde seçime dair planlamanın yapılması, alt komisyonların oluşturulması konuları görüşülerek, her bir komisyonun seçim süresince kendilerini ilgilendiren görev tanımlarının tebliği yapıldı.

Başkan Üstündağ açıklamasında;’ Kongre süreçlerimizin tamamlanması ile beraber AK Parti Silivri İlçe Başkanımız Dilek Demiral ve Teşkilatımızla yaptığımız istişareler sonucunda oluşturduğumuz SKM Komisyon Başkanlarımız ile ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Önümüzdeki 2015 Genel Seçimleri Ülkemiz ve Milletimiz açısından büyük önem taşıyor. AK Parti olarak her seçimde olduğu gibi bu seçimde de Teşkilatımız, güçlü alt yapımız ve çalışma programlarımız ile hazırız. Yeni Türkiye’nin gelişimini gerçekleştirmek için Silivri’mizde hep birlikte üzerimize düşeni yaparak, sorumluluk bilinci ile yoğun bir şekilde çalışacağız. İnşallah alnımızın akı ile seçim sürecimizi başarı ile sonuçlandıracağız’ dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim