İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gün içerisinde aniden bildirilen program değişikliği sonucunda gece yarısı Silivri'ye geldi.

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı'nın organizasyonuyla Öğretmenevi'ne gelen Soylu'yu Silivri Kaymakamı Ali Partal, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın ile Doğru Yol Partisi eski ilçe başkanları Bekir Yetkin ve Nevzat Sezen karşıladı.

Öğretmenevi'nde çeşitli yöre derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelen Soylu, 23 Haziran seçimlerinin öneminden ve Türkiye'nin içerisinde bulunduğu koşullardan bahsetti.

ZAMANLAMA DİKKAT ÇEKTİ

Cumhur İttifakı Adayı olarak 31 Mart 2019 seçimlerini kazanan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın seçimlerden hemen sonra AK Parti ile uzaklaştığı ve CHP ile perde arkasında yakınlaştığı iddialarının yoğunlaştığı bir döneme ziyaretin denk gelmesi de dikkat çekti.

MUHTARLARLA KRİZ YAŞANDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Silivri'ye yapacağı sahur ziyareti öncesinde ilçede bulunan yöre derneklerinin toplantıya davet edilmesine rağmen muhtarların davet edilmemesi üzerine bazı muhtarların AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu'na tepki gösterdiği öğrenildi.

ŞAFAK SEZER DE SOYLU İLE BİLİRLİKTE SİLİVRİ'YE GELDİ

Bu arada sanatçı Şafak Sezer de İçişleri Bakanı Soylu ile birlikte Silivri'ye geldi.

Editör: TE Bilişim