Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, haziran ayı belediye meclis toplantısında yaptığı konuşmada; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, "beraber yönetim" vaadini yerine getirmediği, Silivri'de süt üreticileriyle düzenlenen toplantılara MHP'li olduğu için kendisinin davet edilmediğini" söyledi.

Yılmaz, konuşmasının devamında; "...Ama önceden haberim olursa Ekrem Bey’e de söyledim. O toplantıya ben katılacağım dedim. Haberim olursa önceden selamümaleyküm deyip gireceğim o kahvehaneye veya yaptığı toplantıya…" şeklinde konuştu.

Yılmaz, üzetle şunları söyledi:

"...Fikir almıyorsunuz, fikir vermiyorsunuz; beraber yönetim, ortak yönetim ortak akıl diyorsunuz her seferinde. Ve bu söyledikleriniz hamasetten öteye geçmiyor. Eylemde ortak aklı beraber hareket etmeyi göremiyoruz.

Ekrem Bey’e de söyledim, kürsüden de söyledim. Ekrem Bey’e de bir iki defa bu konuyu konuştuk. Silivri’ye geliyor beyefendi, Silivri’deki süt üreticilerinden süt alımıyla ilgili bir proje üzerine geliyor. Şehrin paydaşlarının kendi işine gelenleri yanında. Ama bir tarım araştırma merkezi olan bir belediye başkanı ne hikmetse davet edilmiyor. Niye? Kendisi CHP’li ben MHP’liyim diye öyle mi?..

Ama önceden haberim olursa Ekrem Bey’e de söyledim. O toplantıya ben katılacağım dedim. Haberim olursa önceden selamümaleyküm deyip gireceğim o kahvehaneye veya yaptığı toplantıya…"

Editör: TE Bilişim