CHP Silivri İlçe Örgütü’nde geçtiğimiz yıllarda hem ilçe başkanlığı hem de Değirmenköy Belediye Başkanlığı görevinde bulunan emekli edebiyat öğretmeni Mümin Tuğlu, sosyal medya üzerinden ilçe başkanı Suna Göçengil hakkında “gene masanın kenarında mandal olmuşsun” şeklinde eleştiride bulundu.

Genel Merkez tarafından “Silivri Koordinatörü” olarak görevlendirilen İzmir Milletvekili Tacettin Bayır ile birlikte Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’ne yapılan ziyaretin fotoğrafının İlçe Başkanı Suna Göçengil tarafından sosyal medya üzerinden paylaşılması üzerine Tuğlu’nun da fotoğrafın altına yorum yaptığı görüldü.

İlçe Başkanı Suna Göçengil’in, eski belediye başkanı Özcan Işıklar’a göre daha geri planda durmasını eleştiren Tuğlu; Işıklar’ın, milletvekili Tacetin Bayır’ın karşısında bacak bacak üzerine attığı, Göçengil’in ise masanın kenarında yer aldığı fotoğraf karesinin altına “Vay Suna Hanım vay. Gene masanın kenarına mandal olmuşsun. İlçe başkanlığı görevini Özcan Işıklar mı devraldı? Böyle giderseniz bırakın seçim almayı, partimizi iyice dibe vurduracaksınız. Haydi silkelen de ilçe başkanı olduğunu bir hatırla” eklinde yorum yaptığı görüldü.

Editör: TE Bilişim