Silivri Belediye Meclisi’nin bugün gerçekleşen oturumunda CHP Grup Başkanvekili Süheyl Kırkıcı halk ekmek büfeleri hakkında konuşurken AK Parti sıralarından “PKK’ya vereceksiniz” şeklinde laf atıldı.

Konuşmadan sonra söz alan CHP’li Melih Yıldız ile oturumu yöneten belediye başkanı Volkan Yılmaz ve AK Partililer arasında şu diyalog yaşandı.

Melih Yıldız: Ömer Bey sanırım dili sürçtü az önce: Kendisinden hiç ummayacağım, beklemediğim bir kelime çıktı ağzından. Aynı kelimeyi Tevfik Bey büyükşehirde söyledi. Herhalde yanlış söyledi, dili sürçtü söylerken değil mi az önce söylediğiniz kelimeyi… Ben dillendirmek istemiyorum, siz gayet iyi biliyorsunuz. Büfelerle ilgili… İsterseniz siz buyurun tekrar mikrofondan söyleyin…

Volkan Yılmaz: Melih Bey fitili ateşlediniz.

Melih Yıldız: Ben ateşlemedim, arkadaş ateşledi başkanım.

Filiz Güler: Ya karşılıklı polemiğe girmek istemiyoruz ama yani…

Ömer Tekin: Başkanım, ben çok kibar nazik…

Volkan Yılmaz: Ömer Bey, uzatmayalım. Ben sizden rahatsız olacak bir kelime duymadım. Arkadaşlar… Tamam o zaman söyleyemiyorsanız Celalettin Bey ile devam edelim…

Tartışma bu şekilde sonlanırken, oturumu yöneten belediye başkanı Volkan Yılmaz ise taraflara söz vermeyerek tartışmanın büyümesini önledi.

Editör: TE Bilişim