Farkında mısınız; Suna Göçengil son zamanlarda yine ortaya çıkmaya başladı…

Peki nedenini biliyor musunuz?

İsterseniz ben anlatayım; 2024 adaylık borsasında Özcan Işıklar’ın İYİ Parti’den yana olan umudu biraz sekteye uğradı. İşte bu nedenle ibre yeniden CHP’ye çevrildi…

Özcan Işıklar Menfaat A.Ş.’nin CEO’su olan Suna Göçengil de “CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi” sıfatı ile (güya 3. bölge sorumlusu) partiyi Işıklar’ın adaylığına hazırlayabilmek amacıyla ilçe başkanının da üzerinde adeta bir "Sömürge Valisi" (eski adıyla Müstemleke Valisi) gibi ipleri eline aldı.

Hepinizin bildiği gibi Özcan Işıklar, 2024 seçimlerinde yeniden belediye başkanı olabilmek için her yolu (CHP, İYİ Parti vs) deniyor…

Işıklar sayesinde belediye imkanları üzerinden ihya olan ve benim de “Özcan Işıklar Menfaat A.Ş.” adını verdiğim 15-20 kişilik CHP’li isimlerden oluşan menfaat grubu da eski imkanlarına yeniden kavuşabilmek hayaliyle Işıklar’ın tekrardan belediye başkanı seçilebilmesini arzuluyor.

İşte bu Özcan Işıklar Menfaat A.Ş.’nin bir CEO’su var…

O CEO Suna Göçengil

Seçim kaybetmiş ilçe başkanı olmasına rağmen son derece çarpık bir kararla ödüllendirilen ve CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi yapılan Göçengil; iki yıl boyunca adeta “uyuyan ajanlar” gibi harekete geçmenin gününü ve saatini bekledi…

Ve artık kendi aralarında ne tür bir hesap yaptılarsa o gün ve saatin gelmiş olacağını düşünerek yeniden Silivri CHP’nin işlerine müdahale etmeye başladı.

Şimdi sorarım size…

Özcan Işıklar Menfaat A.Ş. mensupları belediye başkan adaylarının mutlaka ama mutlaka Özcan Işıklar olabilmesi için niçin bu kadar yırtınıyor?

Cevabı o kadar basit ki…

Volkan Yılmaz’ın kestiği musluklara bir bakın…

Yılmaz daha geçtiğimiz ay; iki yıl içerisinde kayıt altına alınarak resmi bütçeye aktarılan bağışların toplamının 55 milyon TL (eski para birimi ile 55 trilyon TL) olduğunu açıklamadı mı?

Bu paralar Özcan Işıklar zamanında nereye gidiyordu?

Şimdi anladınız mı bu gayretin, bu canhıraş çabaların nedenini...