Yoğun mesai harcayan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla farklı bire etkinlikte buluşturan Silivri Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, keyifli bir güne vesile oldu.

Güne, Ortaköy sahilinde boğaz manzarası eşliğinde yapılan kahvaltıyla başlandı.

Silivri Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Eren Ermiş ve halkla ilişkiler personelinin de eşlik ettiği ziyaretlerin ilk durağı Dolmabahçe Sarayı oldu. Burada Osmanlı padişahlarının, hanedan halkının yaşam alanları, çalışma odaları, müzeler, misafirhaneler ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu oda gezildi.

supersilivri.com Genel Yayın Yönetmeni Cem Güner'in de aralarında bulunduğu basın mensuplarının bir başka durağı Topkapı Sarayı oldu. Kabe'nin anahtarı, Hz. Muhammed’in sakalı şerifi, ayak izi ve benzeri kutsal emanetlerin yanı sıra Osmanlı sultanlarının kılıçları, miğferler ve çeşitli askeri eşyalar incelendi.

Sultanahmet Meydanı ve Dikilitaş ziyaretinin ardından Basın mensuplarının son durağı ise Süleymaniye oldu. Buradaki çay sohbetiyle program sona erdi.

Silivrili gazeteciler, etkinlik sonrasında kendilerini misafir eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile Silivri Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Eren Ermiş’e teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim