Sevgili Silivrililer,

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü’nde yaşanan ve artık iyileşmesi mümkün olmayacak derece kangren olmuş bir yarayı, bir parti içi ihaneti, buradan İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın’a duyurmak istiyorum…
 

Sayın Karayalçın,

Bir futbol takımı düşünün…

Rakibiniz ile maç yapıyorsunuz.

Takım içerisinde, takım kaptanını değiştirmek isteyen bir ekip var. O ekip, kendi içlerinden birinin kaptan olması için mevcut kaptanı zor durumda bırakmaya çalışıyor.

Ve işi o kadar ileri götürüyorlar ki; maç sırasında rakip oyuncuya pas verilerek kendi takımlarının gol yemesine zemin hazırlanıyor

Bunun adı nedir?

İhanet değil midir?…

Peki böyle bir durum karşısında tribünler tempo tutarak hangi kelimeleri söyler?

Yöneticiler ne yapar?...

Hepsinin cevabını biliyoruz…
 

Şimdi gelelim Silivri siyasetine…

CHP içerisinde aynen böyle bir durum cereyan ediyor.

Selami Değirmenci’nin fişeklediği birkaç tane meclis üyesi, partisinin Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı zor durumda bırakmak için her türlü bel altı vuruşunu yapmaya başladı.

İşte en son yaşananlar…

"Selamici" ekip içerisinden Ünal Doğrul, Işıklar’ın özel arabasını Bulgaristan’da bir casino önünde fotoğraflayarak sosyal medyadan yayımlıyor.

Arkasından AK Partililer fotoğrafı havuz medyası gazetelerinden Akşam’a paslıyor ve Akşam Gazetesi de bu fotoğrafı manşetten kullanarak Özcan Işıklar ve CHP aleyhine yayın yapıyor…

Yani…

Yani şu oluyor;

Selamiciler pas veriyor, AK Partililer de CHP’ye gol atıyor…

Şimdi ben size soruyorum; bu durum karşısında İl Başkanı olarak siz ne yapıyorsunuz?
 

Sayın Karayalçın,

Selami Değirmenci ve inanın ki sayıları üçü beşi geçmeyen taraftarı, Özcan Işıklar’ı yıptarabilmek için uzun zamandan bu yana AK Parti ile işbirliği yapıyor…

Değirmenci’nin, CHP’ye  ihanet ederek AK Parti ile perde arkasından işbirliği yapmasının hikayesi, 2004 seçimlerine dayanıyor.

CHP’den o dönem de buna benzer davranışları sebebiyle ihraç edilen Değirmenci, "kazanamayacağı açıkça görülmesine rağmenGenç Parti’den aday olarak CHP oylarını bölmeseydi, AK Parti o seçimde Silivri Belediyesi’ni ele geçiremeyecekti.

Son seçimlere yani 30 Mart 2014 seçimlerine bakıyoruz;

Değirmenci’nin kişisel sekreterine AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde propaganda dönemi boyunca masa tahsis edildiğini ve bizzat çalıştığını görüyoruz.

İki gün önceye bakıyoruz;

Yukarıda yazdığım gibi Selami Değirmenci’nin yanından ayrılmayan meclis üyesi Ünal Doğrul’un, AK Partililer’e Işıklar’ı zor durumda bırakacak fotoğraf pasladığını görüyoruz.
 

Sayın Karayalçın,

Buradan bangır bangır yazıyorum,

Tarihe not düşüyorum,

Selami Değirmenci, kendi koltuk hırsı uğruna partisine ihanet ediyor.

Biz bu durumu çok net olarak görüyoruz.

Lütfen siz de görün.

Görün ve gereğini yapın.

Gereğini yapmadığınız takdirde; Silivri CHP içerisinde artık iyice kangren olan bu yara partiye çok daha büyük zararlar vermeye devam edecek.
 

Sayın Karayalçın,

Değirmenci bunları niçin yapıyor?

Işıklar’ı bitirip, onun yerine 2019 seçimlerinde CHP adayı olmak istiyor.

Ben burana yazıyorum ve tarihe not düşüyorum.

Sayın İl Başkanı,

Lütfen izlemekle yetinmeyin ve görevinizi yapın…