Deniz Medya Ajans ve silivridehaber.com imtiyaz sahibi gazeteci Özgün Deniz Gündüz ve Silivri Metropol FM yöneticisi Yılmaz Türkoğlu'nun ortak olduğu Gazete Manşet hafta sonu Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda kalabalık katılımlı bir lansman ile Silivrililer'in beğenisine sunuldu.

İş dünyasının ve siyaset dünyasının katıldığı davet de dostlarıda Gündüz ve Türkoğlunu yanlız bırakmadı. Sunumunu Özkan Kandemirin yaptığı lansman da Silivri Belediye Başkan Vekili Bora Balcıoğlu bir konuşma yaparak, ''Gündüz ve Türkoğlu'na başarılar dileyerek Silivri nin yeni bir ses ve renk kazandığını'' belirterek tebrik etti.


SİLİVRİ'NİN ÖNDE GELENLERİ MANŞET DE BULUŞTU

Geniş katılımlı bir davete, Belediye Başkan Yardımcıları Bora Balcıoğlu, Hasan Solak, Mehmet Has, CHP'lii Meclis Üyeleri, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Hakan Er, ilçe Jandarma Komutanı  Hakan Karaaslan, Esnaf Odası Başkanı Nuray Koçer, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Muhtarlar Dernegi Başkanı Ömer Ercan ve Mahalle Muhtarları, Alevi Kültür Dernegi Başkanı Çoşkun Aksoy ve yönetimi, Esenyurt Örnek Cem Evi Bşk Yrd. Sefer Dinç,  CHP ilçe yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimi, MHP İlçe teşkilatı ve yönetimi , Silivri Ülkü Ocakları ve yönetimi, Silivri İş Adamları Derneği yönetimi ve üyeleri, Kadın Girişimçiler Dernegi Bşk. Aynur Süleymanoğlu ve yönetimi, Atatürkçü Düşünçe Derneği ve yönetimi ve bir çok iş adamının yanısıra Gündüz Ve Türkoğlunun da dostları yanlız bırakmadı.


GÜNDÜZ: FARKLILIGIMIZ OLSUN İSTEDİ
K

Gazete Manşet'in sahiplerinden Özgün Deniz Gündüz, ''Silivriye yeni bir renk olmaya ve silivrinin sesi olmaya geldik. Yerel gazetelerden bir farkımız olsun istedik. Bu yüzden de bir sosyal sorumluluk projesi ile başlamak istedik. Gazete Manşet olarak bir yıl boyunca gazetemizin satışının %20 sini ihtiyaç sahibi ögrencilere burs olarak vermeye karar verdik'' İfadesini kullandı

Tüm misafirlerden tam not alan Gazete Manşet ve sosyal sorumluluk projesi silivriye hayırlı olsun.









Editör: TE Bilişim