10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikler sırasında Silivri'de ilk defa gerçekleştirilen bir gösteri güne damgasını vurdu.

Silivri Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi öğrencilerinden oluşan 100 kişilik bir grup, müzik öğretmeni Selin Girgin Özgüler öncülüğünde Küçük Hasfırın Sokak boyunca sağlı sollu yere oturup hep bir ağızdan enstrüman çalarak şarkılar söyledi.

Engelliler Haftası etkinliğinin düzenlendiği Önder Yılmaz Tiyatro Salonu'ndan çıkan ve aralarında Belediye Başkan Yardımcısı Emre Sarısaltıkoğlu ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay'ın da yer aldığı protokol grubu, gitar ve keman çalarak şarkı söyleyen öğrencilerin arasından geçerek Yaşar Kemal Fuaye Salonu'nda açılan engelli öğrenciler el işi sergisine yöneldi.

Önder Yılmaz Tiyatro Salonu'ndaki etkinliği organize eden Abdullah BilginGüllüoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Bünyamin Kurt'ın daveti üzerine Silivri Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi Müdürü İbrahim Muslu'nun da onay vermesiyle Küçük Hasfırın Sokak'ı boylu boyunca işgal eden gençler vatadaşlar tarafından da ilgiyle izlendi.

Editör: TE Bilişim