Silivri'de sanat eğitimi ve çeşitli müzik enstrümanları satışı konusunda hizmet verecek olan Özak Sanat Evi, Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu'nun da katılımıyla açıldı.

Her ikisi de müzik öğretmenliği mezunu Mustafa Özel ve Ozan Akyüz tarafından kurulan Özak Sanat Evi'nin açılışına Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı, Silivri Belediyesi Kültür Müdürü Duygu Kartal, işadamları Celalettin Yazıcı ve Mustafa Mertöz ile öğrenciler ve kurucuların aileleri katıldı.

Özak Sanat Evi'nde, keman, piyano, gitar, bağlama, bateri, flüt, klarnet, bale, ritmik ve snkronize jimnastik, zumba, konservatuvar müzik öğretmenliği hazırlık ve güzel sanatlar lisesine hazırlık dersleri gibi eğitimler verilecek. Ayrıca birçok müzik enstrümanının da satılı yapılacak.

Silivri'de sanata duyarlı bireyler yetişmesine katkı sunmayı amaçladıklarını belirten Mustafa Özel ve Ozan Akyüz, her öğrenciye kaliteli bir müzik eğitimi sunmak ve yeteneklerinin gelişmesini sağlamanın kendilerini mutlu edeceğini söylüyor.

Özak Sanat Evi: Piri Mehmet paşa Mahallesi Endülüs Sokak No: 24 (Semih Eczanesi sokağı minibüs caddesi) adresinde hizmet vermeye başladı.

Telefon: 0 212 727 82 85





















Editör: TE Bilişim