Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemekleri mahallelerde ve köylerde tüm hızıyla devam ediyor. Gümüşyaka Mahallesinde verilen iftar yemeğinin ardından mahalle sakinleri Murat Dalkılıç konseri ile unutulmaz bir gece yaşadı. Başkan Işıklar’ın geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği düzenleme çalışmalarının ardından atıl durumundan modern bir Gece Pazarı ve Plaj Alanı’na dönüşen alanda gerçekleşen Dalkılıç Konseri’ne 7’den 77’ye binlerce Silivrili katıldı.

 

IŞIKLAR; "AYDINLIK LİMANLARA YAPTIĞIMIZ YOLCULUK HİÇ BİTMEYECEK”

Sahne programı öncesinde bir konuşma yaparak Gümüşyakalılara seslenen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar şunları söyledi; "Bu geminin gideceği yer aydınlık yarınlardır, aydınlık limanlardır. Cumhuriyet değerlerinin var olduğu limanlardır, bu yolculuk hiç bitmeyecek! Aydınlıklara doğru yol almaya devam edeceğiz. Daha güzel günler göreceğiz bundan hiç şüphem yok. Bu ramazan ayını böyle coşkuyla, birlik ve beraberlik içinde, moral değerlerimizi yüksek tutarak, bütün zorlukların üstesinden gelebileceğimizi gösterdik. Gümüşyaka’da yaptığımız çalışmalar sadece bir başlangıç! Gümüşyaka sadece ismi ile Gümüş kalacak, altın gibi bir yerleşim yeri olma konusundaki ısrarımız, çabamız artarak devam edecek” dedi.

 

GÜMÜŞYAKA’DA DALKILIÇ RÜZGÂRI

Pop müziğin genç ve başarılı ismi Murat Dalkılıç Silivri Belediyesi Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında sahne alarak Silivrililere muhteşem bir konser verdi. Söylediği şarkılar ve dans şovu ile kendisini dinlemeye gelenleri coşturan Dalkılıç, özellikle genç kızlar tarafından hayranlıkla izlendi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Dalkılıç’ı dinlemeye gelenler şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Gecenin finalinde Başkan Işıklar Murat Dalkılıç’a çiçek ve plaket sundu.

 

İFTAR VE KONSER PROGRAMLARI DEVAM EDECEK

Mahalle ve köylerde kurulacak iftar sofraları programı şu şekilde;

22 Temmuz Pazartesi Ortaköy

23 Temmuz Salı Seymen

24 Temmuz Çarşamba Kadıköy – Gazitepe

25 Temmuz Perşembe Yolçatı- Çeltik

27 Temmuz Cumartesi Selimpaşa –Festival SELAMİ ŞAHİN KONSERİ

28 Temmuz Pazar Silivri Merkez Sahil

30 Temmuz Salı Beyciler

31 Temmuz Çarşamba Kavaklı

1 Ağustos Perşembe Büyükkılıçlı

3 Ağustos Cumartesi Alipaşa- Küçükkılıçlı

4 Ağustos Pazar Yeni Mahalle

5 Ağustos Pazartesi Mimarsinan

6 Ağustos Salı Büyükçavuşlu

 

 


Editör: TE Bilişim