4. Silivri Keşkek Festivali, 29 Haziran Cumartesi günü Silivri Sahilinde gerçekleşecek. Programda yediden yetmişe her kesime hitap edecek birbirinden güzel aktivitelerin olduğu festivalde, misafirlere keşkek, limonata ve çeşitli ikramlarda bulunulacak. Çocuk oyun alanı, palyaço ve yüz boyama gibi etkinliklerin ardından sahneye ise Samsunlu sanatçılar Hüseyin Şimşek ve Sibel Yıldırım çıkacak. 
Düzenlenen festivalde son olarak sahneye Ahmet Ermiş, Sendur Aydın orkestrası ile çıkarak Silivrililere müzik ziyafeti yaşatacak.  

AHÇIOĞLU: TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR
Dernek Başkanı Bilhan Ahçıoğlu ise, “Büyük heyecan içerisinde büyük bir festival düzenliyoruz. Geçtiğimiz yıllardaki organizasyonla Silivri’nin yüz akı olduk. Dernek faaliyetlerimizde sosyal sorumluluk projelerin yanı sıra kültür ve sanat etkinlikleri de yapıyoruz. Keşkek festivalimiz de bunlardan bir tanesi. Samsun’umuzun yöresel lezzetini Silivrili hemşerilerimize sunacağız” diyerek vatandaşları festivale davet etti. 
4. Silivri Keşkek Festivali, 29 Haziran Cumartesi günü saat 18.30'da eski festival alanından başlayacak olan kortej yürüyüşü, etkinler ve konserlerle gerçekleşecek.

Editör: TE Bilişim