Silivri'nin sevilen ismi tiyatrocu ve dizi oyuncusu Ali Solmaz ve ekibi bu sefer Tiyatral Konferans ile Silivri'de bir ilki gerçekleştirecek.

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz, inancın ve azmin zaferinin eşsiz simgesi Çanakkale Zaferinde mukadddes vatan topraklarımızın korunması ve bayrağımızın dalgalanması için birlik içinde verilen mücadeleyi millet olarak anlamak, bizden sonraki nesillere aktarabilmek amacıyla “Son Kale Çanakkale” isimli konferansa sponsor sözü verdi. 

Tiyatral Konferansı Silivrililer ile buluşturacak olan Ali Solmaz Gazete Silivri'ye yapmış olduğu açıklama da;" Silivri de bir ilk olacak olan Tiyatral konferanlarımızı hatasız yapabilmek için Çanakkale deki eksperle görüşüp bizzat yerine gidip incelemelerde bulundum. Öncelikle bize bu konferansları yapabilmemiz için bize sponsor olan Silivri MHP İlçe Başkanı Şenoğlu TÜRKYILMAZ ve Teşkilat Başkanı Zafer YALÇIN’a teşekkür ederim. Ayrıca oyuncu arkadaşlarımın sabrı ve azimlerinden dolayı hepsine ayrıca teşekkür ediyorum. Basın mensuplarını da unutmamak lazım. Bize destek veren, gerek yerel ve gerekse ulusal basına taşıyan tüm Silivri deki basın mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ederim. İyiki varlar. Biz provalarda da bile ağlıyoruz. Kesinlikle kaçırılmaması gereken bir konferans. Bu konferansı birçok yerde vereceğiz. Şimdiye kadarki her oyunumuz ve konferansımız da izdiham yaşandı. Silivri’de inanılmaz bir tiyatro özlemi var. Bana ve ekibime destek verildiği zaman neler yapabileceğimizi herkes biliyor. Tüm halkımızı duygu dolu anlar yaşamaya ve o anlara gitmeye davet ediyorum."

Tiyatral Konferans'ın ekibi ise şu şekilde oluştu...

Rejisör: Emine YİĞİT Oyuncular: Merve Solmaz – Çağatay ÖZTÜRK – Yağmur HOROZ – Ali YAVUZ – Engin GÜRAL – Furkan ÇEŞMECİOĞLU – Yasin ÇOTUK – Simay AYYILDIZ – Serhat YÖNET – Ümit ŞİRİN ve Kerim GÖKKAYA


gazetesilivri.com
Editör: TE Bilişim