Silivri Teşkilat Başkanı Zafer Yalçın Kobani eylemi konusunda bir açıklama yaparak “Vatanımızın ve milletimizin
bölünmez bütünlüğü ve devletimizin bekası için tüm Milliyetçiler uyanık durumda” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Teşkilat Başkanı Zafer Yalçın, hafta başından beri yaşanan olayların son derece üzücü olduğunu belirtti. Yalçın, “Vatan, millet ve devlet menfaatlerini her şeyin üzerinde tutan MHP'liler, her türlü provokasyona, yalan ve düzmece haberlere karşı oyuna gelmeyecekler” dedi.
Milliyetçi Ülkücü Hareket mensuplarının kardeş kavgasına, iç savaşa ve bölücülerin istek ve beklentilerine sebep olacak hiçbir girişim ve davranışı kabul etmeyeceğini belirten İlçe Başkanı Türkyılmaz, şunları kaydetti: “Vatan, millet ve devlet menfaatlerini her şeyin üzerinde tutan MHP'liler, her türlü provokasyona, yalan ve düzmece haberlere karşı oyuna gelmeyecekler, kendilerinden beklenen sağduyuyu her zemin ve zamanda gösterdikleri gibi yine göstereceklerdir.
Güzel şehrimiz İstanbul’da ve tüm ülkemizde yaşanan olaylar da bizleri son derece hassas davranmaya yönlendirmelidir. Kışkırtmalar, yalan haberler ve kirli bilgilerin yayılmasını isteyen odaklara karşı tüm hemşerilerimiz dikkatli olmalıdır. Ülkemizdeki ve İstanbul’daki Türk Milliyetçileri, tüm teşkilatlarıyla ve mensuplarıyla birlikte bütün Türkiye'de olduğu gibi oyunu çok önceden görmüş, gerekli uyarı yapmış ve önlemleri almıştır. Oyuna gelmedik, gelmeyeceğiz. Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü ve devletimizin bekası için uyanık durumdayız.
Bütün mensuplarımız, provokatörlerin oyununa gelmeyecek kadar yüksek şuurlu Türk Milliyetçileridir. Ülkücü Hareket, asılsız haberlerle kandırılacak ve oyuna gelecek bir hareket değildir. Şimdi de hemşerilerimizi sağduyuya davet ediyoruz. Türk Milleti ve Devleti, her türlü kötü günü aşabilecek güçtedir. Yeter ki basiret sahibi yöneticileri olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim