Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu'nun, Regaip Kandili dolayısıyla yayımladığı mesaj şu şekilde:

 

“Yüce Rabbimizin sınırsız rahmet ve mağfiretini umarak hatalarımızdan ve günahlarımızdan tövbe etmek suretiyle, yaşantımızın başından sonuna kadar üç aylar gibi yaşamak için gayret göstermeli, dargınlık, kırgınlık, kin ve nefretin yerine sevgiyi, hoş görüyü, dostluğu, barışı ve kardeşliği hayat tarzımız haline getirmeliyiz.

Aile ferlerimizin,  yetim kalmış evlatlarımızın, kimsesizlerimizin, yoksul ve bakıma muhtaç insanlarımızın, en yakınımızdan başlayarak Yüce Allah'ın emirleri doğrultusunda üzerimize düşenleri yerine getirerek yüzlerini güldürmeli, her türlü yardım elini uzatmaktan geri kalmamalıyız.

İslam Alemi adına büyük anlam taşıyan bu çok özel gün vesilesiyle, kandil gecelerinin rahmetine inanarak sömüren ve sömürülenin olmadığı, gücün yerine haklıdan yana olanların arttığı, bilimi ve toplumsal değerleri ön planda tutan, tüm yurttaşlarımızın kamu kaynaklarından eşit olarak yararlandığı bir Türkiye temenni ediyorum.

Tüm bu duygu ve düşünceler içerisinde mübarek üç ayların başlangıcı, af ve mağfiret ayı Ramazan’ın habercisi Regaip Kandili’nin tüm İslam Alemi’ne ve Silivri Halkı’na  hayırlar getirmesini diliyorum.”

Editör: TE Bilişim