İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, İSMEK binasının açılışı için Silivri’ye geldi.

Topbaş ve Temurci’yi, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Dilek Demiral, Tahir Sert, mahalle muhtarları ve partililer tarafından karşıladı.

İSMEK binası önünde yapılan açılış töreninde konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar yaptığı kısa konuşmada "azmi, çalışkanlığı ve iyi bir devlet adamı" dediği Topbaş’a Silivri’ye yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

İBB Başkanı Kadir Topbaş da konuşmasında şimdiye kadar Silivri’ye (eski para birimi ile) 1 katrilyon 467 trilyon TL yatırım yaptıklarını iddia ederek; “İBB olarak sadece Silivri’ye bugüne kadar yaptığımız hizmetin bedeli 1 katrilyon 467 trilyondur. Hepsi belgeli hamdolsun. Vatandaş hizmet bekler. Bir insan her şeyi affeder ama adam yerine konulmamayı affetmez. Biz taviz vermeden çalışmaya odak şehirler yaratmaya devam edeceğiz. İBB olarak İstanbul’un her ilçesine de yardımcı olmaya devam ediyoruz. Silivri için bütçeden ayrılan rakamın biraz daha fazlası istendi. Ona da tamam dedik. Bugün de burada İSMEK binamızın resmi açılışını gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Boğulca Deresi’nin ıslahıyla ilgili çalışmalara da değinen Topbaş, “Boğluca Deresi çalışmalarının nasıl ilerlediğini hepiniz biliyorsunuz. Projede sona gelindi. Fakat derenin altında Anıtlar Kurulunun kontrolünde olan tarihi eserlere zarar verilmemesi için kuruldan çalışma onayı bekleniyor” diye konuştu.















 

 

 

Editör: TE Bilişim