Silivri Belediyesi eski Meclis Üyesi, muhasebeci Şinasi Günaydın hayatını kaybetti.

Yaklaşık bir haftadan bu yana yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 82 yaşındaki Günaydın dün akşam saatlerinde (29 Mayıs 2013) vefat etti.

Edirne Lisesi mezunu olan Şinasi Günaydın, vefatından 10 gün evvel Edirne'ye gitmek istemiş ve bu isteğini Gazeteci Cem Güner'e iletmişi. Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz ÇengelCem Güner ve aile dostu Yusuf Aydın ile birlikte 19 Mayıs 2013 Pazar günü Edirne'ye giden Günaydın, ilk gençlik yıllarını geçirdiği Edirne'de bir süre dolaşarak anılarını tazeledi.

Edirne dönüşü hastaneye kaldırılan Günaydın bir hafta yoğun bakım ünitesinde tedavi gördükten sonra hayata gözlerini yumdu.

Günaydın'ın cenazesi, 31 Mayıs 2013 Cuma günü Silivri Piri Mehmet Paşa Camii'nde kılınacak olan öğle namazından sonra Silivri Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

ŞİNASİ GÜNAYDIN KİMDİR?

CHP'li aileden gelen Şinasi Günaydın, 12 Eylül 1980 ihtilalinden demokrasiye geçiş süreci içerisinde 1984 yılında Sosyal Demokrat Halkçı Parti listesinden Silivri Belediye Meclis Üyesi seçildi. 1984 ila 1989 yılları arasında Sait Girgin'in belediye başkanı olduğu Silivri Belediyesi'nde meclis ve encümen üyesi olarak görev yaptı.

Emekli öğretmen Sevgi Günaydın ile evli olan Şinasi Günaydın, Kılçık Balık Lokantası'nın işletmecisi Atilla Günaydın'ın da babasıydı.


 



Editör: TE Bilişim