Silivri Motor Kulübü ile taraftar derneklerinin ortaklaşa düzenlediği terörü protesto eyleminde, otobüs terminalinde toplanan motosiklet sürücüleri kortej halinde kornalarını çalarak çarşı merkezine doğru ilerledi. Motorsikletlileri burada Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor taraftarlarını karşıladı.

Terör olaylarına tepki göstererek slogan atan grup, Silivri sahilindeki Atatürk Meydanı'na kadar yürüdü.

Atatürk Anıtı'nın önünde yürüyüş sona erdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından
 grup adına açıklama yapan Özkan Kandemir, teröre tepki göstermek için Türk Bayrağı'nın etrafında toplandıklarını aktardı.

Hiç bir siyasi düşünceyi karıştırmadan terörü kınamak için bir araya toplandıklarını belirten Kandemir, "Her tür rengin birbirine rakip olduğu bu ülkede, bu renklerin söz konusu vatan olduğunda ay yıldızlı, kırmızı beyaz forma ve Türk Bayrağı için bir arada, kardeşçe omuz omuza olacağımıza inandığımız için buradayız. Tez zamanda ülkemizin düştüğü bu karanlık günlerden bir an önce kardeşlik duygularıyla el ele, kol kola sıyrılacağımıza inanıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin sınırlarının içinde al bayrağımız dalgalanmaya sonsuza kadar devam edecektir" diye konuştu.

Protestocu grup, açıklamanın ardından dağıldı.

silivridehaber.com














Editör: TE Bilişim