19 Ekim  Muhtarlar Günü dolayısıyla Silivri Kaymakamı Ali Partal, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Güngör Kırarslan, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Jan.Başçvş. Ahmet Duran Bulat, Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu ve Muharip Gaziler Derneği Silivri Şube Başkanı Adnan Gürcan, Özel idare binasında bulunan Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Silivri İlçe Kaymakamı Ali Partal “Bizim en büyük destekçimiz, yardımcımız sizlersiniz. Sizler sayesinde ulaşamadığımız yerlere ulaşıyoruz. Birçok soruna sizler sayesinde vakıf oluyoruz ve çözüm üretiyoruz. Ben 3 yıllık görev sürem boyunca vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik beraberlik ve uyum devam edecek.19 Ekim muhtarlar gününüzü tebrik ediyorum” dedi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, muhtarlara Silivri’nin havadan çekilmiş fotoğraflarını hediye ederken 19 Ekim muhtarlar günün kutladı. İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Güngör Kırarslan da yaptığı konuşmada “Dernek başkanımızın şahsında tüm muhtar arkadaşlarımın gününü kutluyorum. Sizler bizim en yakın mesai arkadaşlarımızsınız. Hepinizin günü tekrar kutlu olsun dedi.”dedi.

Muhtarlar Derneğini ilerleyen saatlerde AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil ve MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın da ziyaret etti.



 

Editör: TE Bilişim