Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Millet Bahçeleri” vaadi kapsamında daha önceden Silivri’de yapılacağı açıklanan Millet Bahçesi Projesi Şubat ayı sonunda ihaleye çıkıyor.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 21 Şubat 2022 tarihinde ihaleye çıkacak olan Silivri Millet Bahçesi Projesi’nin, eski ilçe stadyumunun bulunduğu 35.770 metrekare alanda hayata geçirileceğini belirtti.

Yılmaz’ın konuyla ilgili paylaşımı şu şekilde:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından "Silivri Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi"nin yapımına yönelik çalışmalar başlıyor.

21 Şubat 2022 tarihinde ihaleye çıkacak olan Silivri Millet Bahçesi Projesi, eski ilçe stadyumunun bulunduğu 35.770 metrekare alanda hayata geçirilecek.

Silivri'mize hayırlı uğurlu olsun.

Bu projenin başlamasına yönelik süreçte büyük emekleri olan Bakanımız Sn.Murat Kurum'a ve projenin hayata geçirilmesi için gerekli talimatları veren Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan'a, Silivrili hemşehrilerim adına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

Editör: TE Bilişim