Prof. Dr. Necmi Ayanoğlu Silivri Devlet Hastanesi'nde yaşanan doktor sıkıntısı ve bir grup doktorun eylemini yansıtan haberimiz ses getirdi.

"Milletvekili Kaynarca neredesin?" başlığını taşıyan haberimizde; Silivri Devlet Hastanesi'nde yaşanan doktor sıkıntısından dolayı Silivri'de ikamet eden AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca'yı sorunlu tutarak görevini yapmaya davet etmiştik.

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı tarafından yapılan yazılı açıklamada;  doktor eksikliği nedeni ile uzun süredir Silivri gündeminde olan Prof. Dr. Necmi Ayanoğlu Silivri Devlet Hastanesi'ne, 5 Pratisyen hekim, 1 Çocuk Hastalıkları Uzmanı  ve 1 Kadın Doğum Uzamanı kadrosu açıldığı iddia edildi.

 

DOKTOR SIKINTISI BİTECEK Mİ?

Konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Silivri’de doktor eksikliği nedeni ile yaşanan sıkıntıların yakın zamanda biteceği öne sürülerek şöyle denildi:

"İlçemizde hizmet veren Prof. Dr. Necmi Ayanoğlu Silivri Devlet Hastanesinde doktor eksikliği nedeni ile özellikle acil kısmında sıkıntı vardı. Doktor sorunun ortaya çıkması ile beraber,  İstanbul Milletvekilimiz Sayın Tülay Kaynarca ile birlikte Devlet Hastanemizi ziyaret ederek Hastane Başhekimi Dr. Sadık Balcı’dan bilgi almıştık. Daha sonra, Milletvekilimiz Tülay Hanımın Sağlık Bakanlığımızla yaptığı görüşmeler neticesinde, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü resmi sitesinde Devlet Hastanemize, 5 Pratisyen hekim, 1 Çocuk Hastalıkları Uzmanı ve 1 Kadın Doğum Uzamanı kadrosunun açıldığını duyurdu. Bu da çok yakın bir zamanda Silivri’de doktor eksikliğinden kaynaklanan hiçbir sorunun kalmayacağını gösteriyor. Doktor atamaları gerçekleşene kadar vatandaşlarımızın biraz daha duyarlı olmalarını rica ediyoruz.”

 

"Milletvekili Kaynarca Neredesin?" başlıklı haberimiz için lütfen tıklayın:

http://www.supersilivri.com/haber/tulay-kaynarca-neredesin-1611.html


Editör: TE Bilişim