Silivri Devlet Hastanesi’nin yenilenen Selimpaşa ek hizmet binası açılışı gerçekleştirildi.

MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Güngör Kırarslan, İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hasan İpekoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ramiz Aksu, Silivri Belediye Başkan yardımcısı Hasan SolakSilivri Rizeliler Derneği Başkanı Sinan Azder ile projeye katkı sunan hayırsever vatandaşların katıldığı açılışta ilk olarak ek bina hakkında bir sunum yapıldı.

Daha sonra kürsüye gelen Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Mehmet Velibeyoğlu, yenileme süreci hakkında bilgi verdi.

“SAĞLIKTA İSTANBUL’A BÜYÜK İLERLEME VAR”

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, sağlık hizmetlerinde İstanbul il sınırları içerisinde gelinen noktayı anlattı.

ARKAZ: SİLİVRİ’DE CİDDİ DEĞİŞİKLİKLER OLACAK

Son olarak kürsüye gelen MHP İstanbul Milletvekili Dr. Hayati Arkaz, Türkiye’nin sağlık sektöründe Avrupa’nın ilerisinde olduğunu ve ABD ile kıyaslanır hale geldiğini örnekler göstererek anlattı.

Kısa bir süre önce seçilerek göreve başlayan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın projeleriyle Silivri’nin de önümüzdeki süreçte ciddi bir ilerleme kat edeceğinin altını çizen Arkaz, Silivri’de ciddi değişikliklerin olacağını söyledi.

Daha sonra yenileme çalışmalarına katkı sunan hayırsever vatandaşlara plaketleri verildi.

Silivri Devlet Hastanesi'nin Selimpaşa ek hizmet binasında başta diş poliklinikleri olmak üzere ortopedi polikliniği ve laboratuvar hizmetleri verilecek.

Editör: TE Bilişim