AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, Babalar Günü sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Demiral'ın mesajı şu şekilde:

Babalarımız, ailelerimizin temel taşlarından biridir. Bu sebeptendir ki her yıl haziran ayının 3. Pazar günü kendilerine özel kılınarak “Babalar Günü” olarak kutlanmaktadır.


Kalplerinde taşıdıkları sevgi ve şefkati karşılıksız veren, ailesinin mutluluğu için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan babalarımız, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler. Bizleri yaşama hazırlayan, her zaman destek olan, sevgisi ve hoşgörüsünü bizlerle paylaşan babalarımız, vazgeçilmez değerlerimiz ve hayat zenginliğimizdir. Elbette bizler de sadece bu anlamlı günde değil, her zaman onların gönüllerini hoş tutmalı, saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz.


Bu duygu ve düşüncelerle, hayatı boyunca maddi ve manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden, çocuklarına karşı müşfik ve merhamet sahibi, tecrübeleri ile her zaman yol gösterici olan tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum.

 

 

Editör: TE Bilişim