Cumhuriyetimiz'in kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin kederini bir kez daha yaşıyoruz. Ömrünü yurdumuzun düşman işgalinden kurtulmasına ve tekrar tek vücut haline gelerek devlet kurulmasına adayan Mustafa Kemal Atatürk “Cumhuriyeti biz kurduk onu yaşatacak, yükseltecek olan sizlersiniz” diyerek bizlere de çok kutsal bir emanet bırakmıştır.

Bize düşen Cumhuriyetimizi O’nun gösterdiği hedef olan muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmaktır. “Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.” Sözlerini doğru özümseyip, ülkemizin gelişimi için, her gün bir önceki günden daha çok çalışmamız ruhunun ebediyet de huzur dolu olmasını sağlayacaktır.

İktidarımız döneminde Cumhuriyetimizin çok önemli kazanımlar elde etmesi, sadece kendi içerisinde refah seviyesini yükseltmekle kalmayıp, Dünya devletleri arasında da Ülkemizi söz sahibi yaparak uluslararası itibarını da arttırması, Mustafa Kemal Atatürk’ün hedefinde olduğumuzu göstermekte, buda bize ayrı bir gurur vermektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, sonsuza dek sahip çıkacağımız Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 76. Yılında saygı, sevgi, rahmet ve minnetle bir kez daha anıyoruz.

Editör: TE Bilişim