Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 90. Yıldönümü için görkemli bir program düzenledi. 90. Kuruluş yıldönümüne yakışır kutlama programına tüm Silivrilileri davet eden Başkan Işıklar; "Tarihimizin en büyük çağdaşlaşma ve değişim hamlesi olan, geleceğe büyük bir ümitle bakmamızı sağlayan 90 yıllık çınarımız Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Sizleri birlikteliğimizin teminatı olan cumhuriyetimizin 90. kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutlamaya davet ediyorum” dedi.

 

İSTANBUL’UN EN BÜYÜK PARKI AÇILIYOR

29 Ekim Salı Günü Kaymakamlık makamında ve ilçe stadında yapılacak resmi programın ardından, Cumhuriyet Parkı’nın açılışı gerçekleştirilecek. 40 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen, İstanbul’un en büyük parkı olma özelliğini taşıyan Cumhuriyet Parkı Yeni Mahalle Toplu Konutlar bölgesinde açılarak bölgeye büyük bir canlılık getirecek.

 

CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ 19.00’DA

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında 29 Ekim Salı akşamı Silivri Belediyesi önünden başlayacak Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleşecek. Atatürk Anıtı’na kadar devam edecek yürüyüşte bayraklarla ve söylenen marşlarla cumhuriyet coşkusu hep bir ağızdan dile getirilecek.

 

KIRAÇ SİLİVRİLİLERLE BULUŞACAK

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının finalinde ise Kıraç Silivrililerle buluşacak. Silivri Sahili Festival alanında konser verecek Kıraç, Silivrililerin cumhuriyet coşkusuna coşku katacak.

 

90. YIL KUTLAMA PROGRAMI- 29 Ekim Salı :

14.00 Cumhuriyet Parkı Açılışı- Sevim Avni Çoğal İlkokulu Yanı

19.00 Cumhuriyet Yürüyüşü- Belediye önünden Atatürk Anıtı’na

20.00 Kıraç Konseri

 


 

Editör: TE Bilişim