Kutunun üzerine hırsız alarmı da koyarak eylem yapmaya çalışan genci AK Parti Gençlik Kolları’nın  ‘bomba zannettik’ diyerek darp ettikleri iddia edildi. 

Ülke gündemini sarsan AK Parti’yi de yakından ilgilendiren ve hatta bakanların istifasına kadar giden yolsuzluk operasyonunun yankıları Silivri’ye de sıçradı. Bugün öğle saatlerinde 17 yaşında Ş.K isimli bir genç AK Parti Gençlik Koordinasyon Merkezi önüne ayakkabı kutusu bıraktı. Kutuya hırsız alarmı da koyan gencin eylemi Silivri Emniyet Müdürlüğünde son buldu.

‘Kolundan çektik üstü yırtıldı’

Alarmı bomba zanneden AK Parti’li gençler çocuğun peşinden giderek Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğüne  de haber verdi. Olayın ardından emniyet müdürlüğünde ifadesi alınan 17 yaşındaki genç eylem yaptığını, kutunun üstündekinin de hırsız alarmı olduğunu ve darp edildiğini söyledi. Gencin ailesi de emniyet müdürlüğüne gelerek çocuklarının parti üyesi olmadığını ifade etti.

‘Darp etmedik kolundan çektik’

Koordinasyon merkezi önünde gençlik kollarından bir üye ise darp etmediklerini, kolundan çektikleri için çocuğun üstünün yırtıldığını söyledi. Gencin ayakkabı kutusu üzerine evlerde kullanılan hırsız alarmı koyduğu öğrenilirken, AK Parti’li gençler ise ayakkabı kutusu üstündeki hırsız alarmını bomba süsü verilmiş kutu zannettikleri ortaya çıktı.

Gezeren’den Gazeteci Cesur’a tepki

Olayın ardından AK Parti Gençlik Koordinasyon Merkezi’ne giderek fotoğraf almak isteyen Gazeteci Müge Cesur’a ise tepki gecikmedi. Ak Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren ‘Fotoğraf çekmek için geç kaldın. Provokatörlük yapma’ diyerek sokak ortasında bağırmaya başladı. Ardından yine gençlik kolları üyesi İrfan Öztanç ise yine Cesur’un üzerine giderek sözlü saldırıya devam etti. Araya Ak Parti mensubu Avukat Emrah Maşalacı girdi.

Bununla da yetinmeyen gençlik kolu üyeleri sosyal medya üzerinden basın mensuplarına hakaretler yağdırmaya devam ediyor.

Editör: TE Bilişim