Tokat Yelişyurt Belediye Başkanı Muhsin Yılmaz, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda; Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ı "Çiftçiye Tohum Desteği Projesi" kapsamında "rol model" olarak gördüklerini açıkladı.

Yeşilturt Belediyesi'nin sosyal medya sayfaları üzerinden konuyla ilgili paylaşım yapan Belediye Başkanı Muhsin Yılmaz şu ifadeleri kullandı:

"Çiftçiye Tohum Desteği Projesi kapsamında Rol Model olan Kardeş Şehir Silivri Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz 'ın üreticilerin desteklenmesine yönelik yapmış olduğu yerli ve milli arpa tohumunu küçük ve orta ölçekli üreticilere ücretsiz olarak dağıtılarak yerli tohumların yaygınlaşması hemde üreticilere destek olması modelini inşallah ilçemizde gerçekleştireceğiz...

Volkan Başkanımızın destekleri ile tohumluk arpalar Yeşilyurt Belediyesine teslim edilmiştir. Silivri Bölgesinde rekolte dönüm başı 800 kg bizlerde inşallah bölgemizde en az 500 kg hedefimizdir 2022 ARGE çalışmalarımızı yapacağız 2023 Yılında 150 dönüm araziye Seymen cinsi yerli arpa tohumu ekimi yapacağız elde edilecek yaklaşık 50 ton arpa tohumunu küçük ölçekli üreticilere ücretsiz olarak dağıtımını yapacağız inşallah..

Patates ,Soğan ve Silajlık Mısır üretimi yine Projelerimiz içerisinde yer almaktadır..

Silivri Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz'beye destekleri için çok teşekkür ediyorum..."

Editör: TE Bilişim