Silivri’nin Boşnak bahçe bölgesinde bulunan yarlar tehlike saçmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yarlardan aşağı önce kaya parçaları, daha sonra 3 kişinin düşmesinin ardından şimdi de araba düştü. 

Silivri Belediyesi Kale Park Sosyal Tesislerinin hemen dibinde bulunan yarlardan aşağı uçan 59 YE 721 plakalı  özel otomobil uçurumda takılı kaldı.  Uçuruma takılı kalan aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenilirken, sürekli tehlike arz eden yarlar üzerinde acilen önlem alınması gerekliliği de gözler önüne serildi.

ACİLEN TEDBİR ALINMALI

Daha önce yarlardan kaya parçalarının düşmesi sonucu bir çay bahçesinin masa ve sandalyeleri parçalanmıştı. Ve yine aynı bölgede 3 kişi yarlardan aşağı düşmüş ve bir kişi hayatını kaybetmişti. Şimdi ise yarlardan aşağı özel bir otomobilin düşmesi ve uçuruma takılması tehlikenin hala devam ettiğini gözler önüne serdi. 

Yarlardan aşağı düşen aracın uçuruma takılması ve vatandaşların bulunduğu sahil şeride düşmemesi ise olası bir facianın önüne geçti. Aracın el firenin çekik olmamasından dolayı uçuruma yuvarlandığı ve içinde kimsenin bulunmadığı da alınan bilgiler arasında. Diğer yandan yarlardan aşağı aracın düştüğünü gören çevredeki vatandaşlar, bundan sonra  olası bir facianın yaşanmaması için bölgede acilen tedbir alınması için yetkilileri göreve davet ettiler.

Haberdar / Fatma Sarıbıyık Yıldırım

 

Editör: TE Bilişim