İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, karantinada olması gerekirken Silivri muhtarlarla düzenlenen salon toplantısına katılan İstanbul Milletvekili Tülay Kaynaca'yı adeta yok saydı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynaca'nın eşi Yavuz Kaynarca, bugünm sabah saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; kendisinin ve iki oğlunun Covid testinin pozitif çıktığını, eşi ve kızının testlerinin ise negatif çıktığını, evde tedavi altında olduğunu açıklamıştı.

Tülay Kaynarca da aynı saatlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Silivri muhtarların biraraya geldiği salon toplantısına katılmış, bazı muhtarlarla da yakın fiziki temas kurarak selfie çektirmişti.

Kendi testi negatif çıkmasına rağmen aynı evde yaşadığı eşinin ve iki oğlunun test sonuçlarının pozitif çıkması nedeniyle "temaslı" statüsünde bulunduğundan dolayı tedbiren karantinada olması gereken Kaynarca'nın söz konusu toplantıya katıldığı görülmüştü.

SOYLU SIRTINI DÖNDÜ BAKANLIK YOK SAYDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, toplantı sırasında hemen sağ tarafında oturan Kaynarca'ya sırtını dönerek konuşması ve toplantı bitiminde İçişleri Bakanlığı'nın twitter adresinden yapılan açıklamada; "Bakanımız Sn. Süleyman Soylu, Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Sn Muharrem Eren başkanlığındaki İstanbul'un Silivri ilçesi muhtarları ile bakanlığımızda bir araya geldi" şeklinde bir paylaşım yapıldı. Söz konusu paylaşımda kullanılan fotoğraflarda Tülay Kaynarca'nın yer almasına rağmen paylaşım metninde adından hiç bahsedilmemesi dikkat çekti.

TEMASLILARIN KARANTİNADA OLMASI LAZIM

Sağlık Bakanlığı’nın koronavirüs bilgilendirme rehberine göre temaslıların 14 gün karantinada kalması gerekiyor.

Editör: TE Bilişim